💲💲💲Hvad er det VÆRD??

💲💲💲Hvad er det VÆRD?? Sætter du pris på din mentale og fysiske sundhed. Hvad gør du reelt for at holde dig sund og rask?
mental og fysisk sundhed

💲💲💲Hvad er det VÆRD??

Kan man overhovedet sætte en pris på ens mentale og fysiske sundhed? 

Hvad investerer DU i din sundhed? 

Investerer du penge eller tid? 

Der findes SÅ meget gratis “wellness” på SoMe – og hvis du søger med hjertet kan du finde nogle personer der taler til dig og kan motivere dig og guide dig videre i din søgen mod Det gode liv.

MEN ét er at finde personerne der siger det “helt rigtige” og er andet er at implementerer det i dit liv og gøre noget ved det!

Der skal virkelig mod, vilje og stædighed til at ændre de indgroede vaner vi opbygger i vores liv. 

“DE ANDRE”

Der er også de “Andre” mennesker – dem du ikke kan holde ud at høre på – hvor deres stemme eller budskab har den helt modsatte effekt på dig og Deres lort skal du fandeme ikke høre på!

Husk: Hvad du fodre vokser – Så hvad vil du fodre og i hvilken retning vil du lade din energi flyde??

Hvilke mennesker omgås du? Er det mennesker der støtter dig og din succes? Eller er det nogle der suger energien ud af dig og ikke kan glæde sig på dine vegne? 

Og hvad Gør du Ved det?

Nogle gange må man sige farvel til gamle venner og bekendte så energien kan blive sluppet fri og der er plads til at GÅ i den retning du gerne vil. 

Psykologisk holder vi fast på Alt det vi kender – Også det der gør Ondt og som ikke er godt for os. Gang på gang vender vi den anden kind til og kan ikke forstå hvorfor vores liv ikke ændrer sig!

ENERGYSHIFTER OG MOTIVATOR

Jeg har ubevidst motiveret og støttet mennesker omkring mig hele livet. Jeg har altid forsøgt at skabe en venlig, humoristisk og opløftet atmosfære omkring mig, uanset hvem jeg er sammen med. 

Om det er mine venner, mine deltagere på mine hold, topledelsen i et stort firma eller “Gadens folk”.  Alle får den samme energi og opmærksomhed fra mig. 

Som yngre drænede jeg mig selv virkelig meget for energi, jeg vidste ikke at jeg delte SÅ meget ud af min energi, at jeg til sidst ikke havde mere tilbage til mig selv. 

Jeg kan stadig tømme mig for energi  – men nu er jeg meget mere bevidst og har lært mig selv rigtig godt at kende efterhånden. 

Heldigvis er jeg udstyret med et Super charger Batteri så jeg lader Pænt hurtigt op igen ;) 

Jeg kan ikke huske hvornår jeg opdagede at jeg brændte mig selv ud – Men det jeg kunne mærke var hvordan jeg skulle lade mig selv op igen. 

JEG LADER OP VED AT: 

1. At være Alene – Jep det er helt ok at sige til sin partner og familie – NU er der sgu ME Time – see you later

2. At bevæge min krop – Al form for bevægelse alt efter dagen og energien. Yoga – Aerial yoga – Løb – Gåtur i naturen – Rulleskøjter – Sjippe – Bade i havet – Lege – Spille med bold etc. 

3. At spille Handpan – at berige mit liv og mit nervesystem med smukke beroligende toner eller mere energiske rytmiske er blevet endnu et Vigtigt mentalt greb som jeg nu ikke kan leve uden. Jeg opnår en meditativ tilstand på højde med en dyb meditation og en vidunderlig stilhed efterfølgende. 

Musik var et Tilvalg som jeg gjorde mig under Corona – jeg sagde simpelthen højt til mig selv og alle andre: 

Jeg VIL ha mere musik ind i mit Liv! 

Den glæde jeg oplever ved at spille (og snart synge) sammen med mine handpan´s – er en glæde som jeg vil dedikere mit liv til at dele med DIG.

Handpan er et af de mest vidunderlige instrumenter og jeg tror den valgte mig som formidler. 

Sammen med min positive energi, mine smil og interesse i at motivere og løfte energien, troen og selvværet på mennesker omkring mig – Tjaaaaa – så er vi et smukt makkerpar. 

Vi ses derude i virkeligheden

Kærligst Lotte Lilu Barrett- Din #Energyshifter

“Definitionen på sindssyge: At gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat”

Deltag i et af min events jeg afholder på forskellige lokationer som du finder uden fanen Events

Eller book mig til dit firma eller privat arrangement. 

Relaterede indlæg Læs også: