Oplev flydende harmoni og indre ro i København Copenhagen Float

Cph Float Velkommen til en verden af floating terapi, guidede meditationer & handpan musik i en smuk forening.

Fra min første Float var jeg helt solgt. Floating føltes som en forlængelse og fordybelse af min yoga og min meditations praksis.

Jeg har derfor indgået et samarbejde med Copenhagen Float, og har indspillet 3 unikke meditationer med handpan på engelsk, der kun kan opleves hos Cph.Float.

Mine guidede meditationer, ledsaget af fortryllende handpan-musik, vil føre dig på en rejse til indre fred og balance i krop og sind.

Jeg guider dig trygt ind i floating oplevelsen, med blide beroligende toner fra handpan og min stemme. Lad din krop flyde og blive vægtløs, og nyd en stille stund, kun for dig. Floating understøtter både lydhealing og meditationens healende egenskaber.

Træd ind i Cph. Float´s afslappende oase midt i København, og lad dig flyde vægtløst i det saltholdige, lune vand. Vandet er som en varm omfavnelse fra Moder Jord, der får stress og bekymringer til at smelte væk.

Forestil dig at blive ét med vandet, jeg synes personligt, det føles som at vende tilbage til den trygge livmoder, dit livs begyndelse.

Afspil video

Den perfekte gave til din krop og sind Mine Gaver til dig

20 % RABAT På din første float & GRATIS Meditation med Handpan musik fra Lilu Barrett

Hvordan fungerer det? Praktisk

Spar 220 kr i alt på din float og handpan meditation. 

Du bestiller din tid gennem linket herover, og så får du helt gratis en meditation med handpan til din float. 

Du kan vælge meditationen på selve dagen, personalet udleverer undervandsheadset til dig med din valgte LiluBarrett meditation.

Jeg ønsker dig en vidunderlig float med drømmende handpan musik og guidet meditation!

Vælg mellem én af mine guidede meditationer og lyt til hvad du kan forvente.