Eksklusivt Tilbud til bosteder og institutioner

Vil du også forbedre livet for udsatte mennesker? Støt op om min mission og bliv klogere på hvad min metode kan bidrage med på landets bosteder og institutioner!
mental og fysisk sundhed

Psykofarmaka i lange baner….

Vores samfund er baseret på at diagnostisere. Hvis du har en diagnose, kan du få “hjælp” der ofte indebærer at blive medicineret!

Når dét så er sagt, så Kan psykofarmaka være en hjælp Hvis der også tilbydes andre metoder.

Hvad er Pædagogisk Yoga & Rådgivning?

Som special pædagog og vejleder har jeg oplevet mange mennesker i nød og har den ære at kunne hjælpe mange mennesker, til et bedre mentalt & fysisk velvære.

Med teknikker fra; Pædagogik, psykologi, Myofascial release, åndedræt, yoga og ikke mindst lydhealing med de meditative instrument Handpan, har jeg udviklet metoden Pædagogisk Yoga & Rådgivning.

ALLE de udfordringer borgerne lever med, dukker op i undervisningen: Kost, hygiejne, motion, deres livshistorie, vaner, angst, tvangstanker mm.

Jeg taler med hver enkelt menneske og Ser dem. Denne metode ser det Hele menneske og giver konkrete mestrings redskaber til borgerne til at forbedre deres; Selvværd, selvtillid, kropsbevidsthed og at føle GLÆDE!!

Hvem har gavn af Pædagogisk Yoga & Rådgivning?

Udsatte unge og voksne med sociale, psykiske og fysiske udfordringer. Mennesker med misbrugsproblemer samt diagnoser som: ADHD, OCD, angst, stress, depression, autisme, asperger, spiseforstyrrelser, bipolar, psykopati, skizofreni

Personale og ledelse der arbejder med målgruppen. Pædagoger, sundhedspersonale og ledere, der ønsker rådgivning i mestringsteknikker, der støtter op om handleplaner, samt den fysiske og mentale sundhed og trivsel for borgerne og personale på arbejdspladsen.

Tilbud om at prøve Pædagogisk Yoga & Rådgivning

Arbejder du på et bosted eller en institution for unge eller voksne – hvor du ser værdien i at give borgerne et skud energi, lidt mere glæde og konkrete redskaber til at finde fysisk og mentalt RO?

Find tilbuddet lige her og kontakt mig i dag:

Eksklusivt introduktionstilbud – Pædagogisk Yoga & Rådgivning

Kærligst Lotte Lilu Barrett

Relaterede indlæg Læs også: