Handelsbetingelser

§1 Priser
Priser fremgår af de enkelte begivenheder.

§2 Betalingsbetingelser
Ved retreats skal du betale et depositum ved tilmelding for at sikre din plads. Restbeløbet betales senere og betalingstidspunktet fremgår af de enkelte arrangementer. Hvis du betaler hele beløbet incl depositum er de samme regler gældende som ved 2 betalinger. Kvittering for dit køb vil blive sendt til din e-mail.

§3 Booking
Du tilmelder dig retreats ved køb i webshoppen. Hvis du har spørgsmål, kan du sende mail til info@barrettyoga.dk. Når du har fået kvitteringsmail og betalt depositum eller hele beløbet er pladsen din.

§4 Webshop
Betaling i vores Webshop foregår med Mobile Pay, Dankort eller kreditkort (MasterCard, Visa, Visa/DK), der er ikke ekstra gebyrer. Alle priser er i danske kroner, DKK.

§5 Afbud
Tilmelding er bindende og der gives ikke penge retur ved afbud. Du kan frit overdrage din plads til en anden ved at give Barrettyoga besked.

§6 Annullering
I tilfælde af at et arrangement må aflyses pga sygdom eller andet, vil du modtage besked hurtigst muligt. Barrettyoga vil forsøge at finde en erstatning i form af anden underviser eller et andet arrangement. Har du betalt et beløb vil dette blive refunderet.

§7 Force Majeure
Barrettyoga er ikke erstatningsansvarlig, hvis der indtræffer omstændigheder, som hindrer at et arrangement kan gennemføres og som BarrettYoga ikke har kontrol over. Det kan f.eks. være påbud fra myndigheder eller omstændigheder, der gør, at det ikke er forsvarligt at gennemføre arrangementet.

§8 Ansvar
Deltagelse sker på eget ansvar. Det er dit ansvar, at orientere dig om, hvorvidt du må deltage ved f.eks. sygdom, skade eller graviditet.

§9 Værdigenstande
Barrettyoga kan ikke garantere for tab pga. tyveri eller tingskade.

§10 Persondatalov
Når du tilmelder dig et arrangement, bliver du bedt om at oplyse dit navn, din e-mailadresse og dit telefonnummer. Dine oplysninger bliver udelukkende brugt i booking- og faktureringsystemet og de bliver aldrig videresolgt. Du kan til enhver tid bede Barrettyoga slette oplysninger om dig.

§11 Rejsegarantifonden
Retreats med overnatning betragtes af Rejsegarantifonden som et sammensat rejseprodukt. Barrettyoga er ikke registreret i Rejsegarantifonden og retreats er ikke omfattet fondens dækning ved evt. konkurs.

STAMDATA
Lilu Barrett v. Lotte Barrett
Jensløvs Tværvej 5B 4 tv
2920 Charlottenlund

Mail: lilu@lilubarrett.dk
Web: https://lilubarrett.dk
CVR: 36347872