Læs mere om personen bag Om Lilu Barrett

Sønderjyde med stor energi og varme Livet handler om Mod og Kærlighed
Energi og Vibrationer

Om at have nok kærlighed til sig selv og sine medmennesker, til at ville skabe en positiv forandring for både sig selv og andre omkring sig.

Med min magiske handpan som tro følgesvend, kan jeg med musik tune ind på menneskers frekvens og bringe balance i energierne.

Mine årelange rejser og bosættelser rundt om i verden, har givet mig et unikt indblik i forskellige menneskers kulturer og levemåder.

Mine uddannelser som pædagog, vejleder, yogalærer for børn, unge og voksne, aerial yoga uddanner og mine tusindvis af timer hvor jeg har undervist, underholdt, grinet, sunget, lavet fejltrin og skabt magi, har været en grundsten til hvor jeg står i dag – Stærkere og modigere en nogensinde.

Handpan

Musik for sjælen

Myofascial Release

Boldmassage af bindevæv

Yoga

Forening af krop og sind

Foruden fordybelse, har min undervisning altid elementer af humor, da glæde, lethed og smil er kroppens bedste medicin
Lotte Lilu Barrett
LiluBarrett.dk

Målsætning

Mit mål er at levere meningsfulde redskaber, der kan bidrage til at forbedre livet for alle, uanset de udfordringer, de måtte stå overfor
Gennem en blanding af pædagogisk yoga og berigende handpan-meditationer, ønsker jeg at skabe en givende oplevelse, der kan gøre en positiv forskel i alles hverdag

Mere end 20 års erfaring Professionelt

Diplomuddannet vejleder i psykologi og specialpædagogik, pædagog, yogalærer og handpan musiker. Mere end 20 års erfaring i undervisning og rådgivning af børn, unge og voksne i almen- og specialområdet. Selvstændig yogalærer og rådgiver siden 2015.

Pædagog og vejleder på institutioner for unge og voksne med fysiske og psykiske udfordringer
Vejleder på skoler. Rådgivning af: Børn, unge, forældre, pædagoger og lærere
Selvstændig yogalærer, undervisning af alle målgrupper fra barn til senior.