Pædagogisk yoga & Rådgivning – et helt unikt koncept

Jeg starter med virkelig at SE de menensker der står foran mig. Hvordan kan jeg skabe en god, ægte og ærlig relation til deltagerne, så de føler sig set og hørt, og ikke mindst føler sig motiveret til at lære at bevæge krop og sind.

Jeg har altid haft menneskers velbefindende på hjertet. Især de mennesker, der har behov for lidt ekstra støtte i hverdagen.

Jeg starter med virkelig at SE de menensker der står foran mig. Hvordan kan jeg skabe en god, ægte og ærlig relation til deltagerne, så de føler sig set og hørt, og ikke mindst føler sig motiveret til at lære at bevæge krop og sind.

Jeg lytter til deres kropssignaler ved at være observant og lytter opmærksomt til hvad de fortæller mig og ser alle i øjnene.

Først når relationen og tilliden er opbygget kan jeg dele ud af min erfarring. Når deltagerne føler sig trygge, er de åbne for at tage imod ny læring.

Min metode kalder jeg “The Lilu Experince” da det er en helheds oplevelse. Foruden relationen, humoren og hyggen arbejder jeg med principperne fra yoga, meditation, myofascial release og lydhealing.

Jeg lærer deltagerne at bevæge krop og sind og få ro på tanker og nervesystemet. Med et mentalt overskud kan de lære at tage bedre beslutninger i hverdagen, opnå større selvværd, selvtillid og mere livsglæde.

Jeg inviterer til at trække vejret med bevidsthed og med vejrtrækningen som guide, er det lettere at få ro på tankerne og mærke kroppen.

Som groundende øvelse, altså at få mere jordforbindelse, benytter jeg professionelle bolde til massage af bindevævet. Også kaldet MFR eller Myofasial release.

Fødderne er vores fysiske fundament og et fantastisk sted at starte. Vi massere fødderne med bolde og deltagerne mærker straks effekten af massagen og får en følelse af velvære og stabilitet.

I en Pædagogisk Yoga session taler vi løbende om de tanker og følelser eller spørgsmål, der dukker op hos deltagerne undervejs.

Gennem disse samtaler udvikler deltagerne en bedre forståelse for hinanden, og ofte mere empati. Dette styrker deres samvær og skaber et fint fællesskab på trods af forskelligheder.

Sessionen slutter altid af med en dybdeafspænding hvor jeg guider deltagerne igennem en: Kropsscanning, meditation eller visualisering.

Mens jeg guider, spiller jeg blidt med hænderne på min Handpan. Et instrument der åbner en magisk og meditativ verden med sine harmoniske toner og dybe resonans.

Deltagerne vil opleve en vedvarende indre ro i både krop og sind i flere timer efter lydhealing med handpan.

Vi slutter af sammen med remsen der siges højt:

Jeg bøjer mit hoved i taknemmelighed:
For alt hvad jeg har
Og alt hvad jeg er

Jeg nyder mine særlige stunder med netop denne gruppe af mennesker, da de er åbenhjertelige, ærlige og virkelig nysgerrige.

Det er en ægte udveksling af energi og kærlighed.

Kærligst Lilu Barrett

Læs mere om min baggrund som Energyshifter. Special pædagog & Vejleder 

Relaterede indlæg Læs også: