For Firmaer og Privatpersoner The Lilu Experience

The Lilu Experience Sammensæt jeres egen oplevelse

Med The Lilu Experience kan I skræddersy en oplevelse, der rammer lige netop jeres behov.
Sammensæt jeres egen oplevelse der kan bestå af et eller flere elementer:

Soundbath med Handpan

Bløde rytmiske toner fra instrumentet Handpan og min rolige stemme der guider dig til ro

soundbath med handpan. MFR boldmassage. meditation

MFR Boldmassage

Myofascial release teknik. Løsner op for ømme muskler og bindevæv i hele kroppen

Yoga & Åndedræt

Min yoga stil er tilrettelagt til både slips, kjole eller træningstøj

“Kære Lilu,

Jeg vil gerne takke dig for den fantastiske oplevelse på MFR Boldmassage og Handpan Eventet. Især øvelsen med boldene placeret lige under sædeknuderne har været en daglig fornøjelse for mig efterfølgende.

Handpan-musikken var ikke blot smuk, men også utroligt afslappende. Den kombinerede dybe hjerteslagslyde med melodiøse og harmoniske toner. Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev rørt helt ind i sjælen ❤️ Lilu har en ideel stemme til både tale og meditation – en naturlig blidhed og afrundet klang, der bare lyder dejligt, også når hun synger.”

 

Mie Ajspur
Privat event

Oplev de helende toner fra handpan Soundbath med Handpan og guidet meditation

Som den eneste i Danmark tilbyder jeg soundbath med det unikke, håndlavede meditative instrument Handpan. Samtidig med at jeg spiller, guider jeg dig, med rolig og blid stemme ned i en tilstand af dyb ro.
Du skal blot tage imod og lade stress og tanker forsvinde. Lade de dybe toner og vibrationer fra instrumentet og min stemme flyde igennem din krop.

Afspil video

Her kan du lytte til et eksempel på noget af mit handpan-musik med guidet meditation

Myofascial Release Boldmassage af bindevævet

Jeg har erfaret, at boldmassage af fødderne er ekstremt effektivt, som en groundende teknik før soundbath og meditation. Nakke, skuldre og ryg er også et populært valg, for at løsne op for spændinger og opleve forøget velvære. Efter den dybdegående boldmassage er din krop blød, afslappet og klar til at give helt slip og slappe af.

Ekstra luksus; Oplev de lækre professionelle massagebolde Rad Recovery Rounds

Inviter bevægelsen ind i kroppen Yoga

Jeg underviser i den yoga stil, der gavner jeres gruppe. Rolig og fordybende med fokus på åndedrættet. Lettilgængelige stillinger, der løsner op for spændinger i nakke, ryg og skuldre. Eller mere tempofyldt, hvis der skal grines og I vil have sved på panden.

“Jeg har jo alt – Dette event med Handpan, bolde og yoga, var en dejlig oplevelse som jeg kunne dele med min familie”

60-års Fødselar

The Lilu Experience Book Lilu Barrett hvis du ønsker at skabe ro og fokus

Firma

Hvorfor?

 • Skal du præsentere foran en vigtig forsamling?
 • Savner du teknikker til at finde ro, så du fremstår rolig, fattet og professionel?
 • Vil du undgå svedige håndflader og armhuler?


Hvem?

 • Ledergrupper
 • Medarbejdergrupper
 • Gæster på dit hotel


Det får du:

 • Forløb med flere sessioner
 • Events i forbindelse med konferencer mv.

Privat

Ønsker du et helt særligt event eller at overraske dine kære.
Jeg kommer til dig:

 • Fødselsdage
 • Tøse eller herre aftener
 • Gravide & Mødregrupper
 • Polterabend
 • Bryllup

Kontakt mig

Hjertelig velkommen 

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud – så er jeg her for dig.

Ønsker du en personlig samtale, noter dit mobil nr. og sæt ✔️ i boksen: Jeg ønske at blive ringet op. 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kærligst Lotte Lilu Barrett