The Lilu Experience Yoga

Krop, sind og åndedræt Yoga og Meditation

Træd ind i en verden af yoga og meditation, hvor velvære og glæde går hånd i hånd. Mit eventyr med yoga begyndte med sveddryppende Astanga yoga i 1995, og siden da har jeg vævet yoga og meditation ind i alle aspekter af mit liv.

Jeg har udforsket og dykket ned i en bred vifte af yogastilarter og meditationsteknikker og har tusindvis af undervisningstimer bag mig. Men vigtigst af alt, når jeg står foran mine elever, er mit mål at skabe et trygt og afslappende rum, hvor DU kan føle dig hjemme i din egen krop.

Jeg tilpasser altid min undervisning til individuelle behov og skader og tilbyder en differentieret tilgang, hvor der er plads til variationer af hver enkelt yogastilling. For mig handler yoga ikke kun om kroppen, men også om at styrke sindet og forbindelsen med åndedrættet.

Humor og glæde Yoga med Lilu

I mine timer vil du opleve en blanding af styrke, stræk, flydende bevægelser og åndedrætsøvelser, alt sammen krydret med en lang og dyb afspænding.

Jeg har altid fokus på humoren og glæden – to uundværlige ingredienser til vores mentale og fysiske velvære. Der er altid plads til smil og latter i min yogaundervisning, fordi jeg tror på, at når vi ler, åbner vi vores hjerter og slipper spændingerne. Så lad os sammen udforske vejen til indre ro, styrke og glæde gennem yoga og meditation.

Yogagenrer jeg har udforsket og uddannet mig i:

Hatha Flow

Hatha

Funktionel Træning

Myofascial Release

Meditation

Visualisering

Åndedræts teknikker

Vinyasa Flow

Bliv ringet op og hør mere om, hvordan I kan sammensætte jeres egen oplevelse.

Kontakt mig

Hjertelig velkommen 

Har du spørgsmål, eller ønsker et tilbud – så er jeg her for dig.

Ønsker du en personlig samtale, noter dit mobil nr. og sæt ✔️ i boksen: Jeg ønske at blive ringet op. 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kærligst Lotte Lilu Barrett